Fakültemiz HERİTAGE İSTANBUL 2022'de

FSMVÜ MTF olarak ilk defa Heritage İstanbul 2022’ye katılıyoruz. Kongre 11-12-13 Mayıs 2022 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecektir. Mimarlık-İç Mimarlık-Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım Lisans Programlarımız ve Mimarlık Anabilim Dalına bağlı Kültürel Mirasın Korunması ve Yönetimi ile Mimari Koruma-Restorasyon Yüksek Lisans Programlarımızda öğrencilerimizin yapmış olduğu çalışma ve etkinlikleri görüp, bilgi alabilirsiniz. Tüm ilgilileri Expo Heritage İstanbul Fuarında F8 numaralı standımıza bekleriz.

As Fatih Sultan Mehmet Vakıf University, Faculty of Architecture and Design we are attending Heritage Istanbul 2022 for the first time. The Congress will be held on 11-12-13 May 2022 at Istanbul Lütfi Kırdar International Congress and Exhibition Center. You can see and get information about the works and activities of our students in our Architecture-Interior Architecture-Cultural Heritage Conservation and Restoration Undergraduate Programs-Cultural Heritage Conservation and Management and Architectural Conservation-Restoration Graduate Programs under the Architecture Department. We welcome all interested parties to our booth number F8 in fairground of Expo Heirtage İstanbul.