Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım Bölümü Öğrenci Kalite Elçisi Bilgilendirmesi

Değerli Öğrencilerimiz,

Üniversitemizdeki kalite güvencesi süreçlerine öğrenci katılımını sağlamak, kalite kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım Bölümümüzü temsilen Ebru YENİLMEZ, Öğrenci Kalite Elçisi olarak belirlenmiştir.

Öğrenci Kalite Elçisinin görev ve sorumluluklarına ilişkin açıklamalar, burada sunulan Öğrenci Kalite Elçileri Çalışma Prosedüründe detaylı olarak verilmiştir. Üniversitemizde sunulan hizmetlerin iyileştirilmesi için kalite güvencesi çalışmalarına katkıda bulunmanız önem arz etmektedir.

Sağlıklı ve iyi günler dileriz.

Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım Bölüm Başkanlığı

Not: Öğrenci kalite elçiliği görevi, “Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Konseyleri ve Yükseköğretim Kurumları Ulusal Öğrenci Konseyi Yönetmeliğinde” geçen görev ile (Öğrenci Temsilcisi, Öğrenci Konseyi Başkanlığı, vb.) KARIŞTIRILMAMALIDIR, bunlar birbirinden farklı görevlerdir.

Ek: Öğrenci Kalite Elçileri Çalışma Prosedürü